bloemen-met-blauwe-lucht

Vrouwelijk leiderschap en duurzaamheid in de financiële sector

Op Internationale Vrouwendag organiseert WIFS een evenement over vrouwelijk leiderschap en duurzaamheid in de financiële sector. Nina van der Giessen (Aardpeer) vertelt daar hoe iedereen kan bijdragen aan een duurzaam voedselsysteem.

Met het oog op de toekomst verschuift ook de balans in de financiële sector met betrekking tot duurzaamheid en vrouwelijk leiderschap. Welke vrouwen zijn de pioniers op dit gebied en timmeren hard aan de weg?

NIna-van-der-Giessen-Portret

Nina van der Giessen

Aardpeer, Samen voor Grond

💪🏻 Aan tafel worden onder andere Marilou van Golstein Brouwers van Golstein (Liberating Money), Nina van der Giessen (Aardpeer), Pauline Bieringa (Triodos Nederland) en Edith Aldewereld (WIFS) ontvangen. Dagvoorzitterschap door Diana Zandbergen.

Na groot succes wordt op 8 maart, Internationale Vrouwendag, voor de tweede keer de “Top 50 Women in Sustainable Finance” gelanceerd. WIFS en LOF hebben daarom dit jaar de handen een in geslagen om samen met de initiatiefnemers Nicolette Loonen (TOSCA) en Sylvia Van Waveren ook dit jaar weer een mooie Top 50 te publiceren.