man-met-schep-oogst-pastinaak

Hoe word ik aardpeer

Hoe word ik aardpeer?

Op 7 mei 21 hebben we de eerste ‘samen voor grond’ obligatie gesloten. Dit betekent dat je deze obligatie niet meer kan kopen. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over een eventuele tweede ronde.

Doneren of investeren

Wil je nú bijdragen aan natuurvriendelijke landbouw en samen met ons nóg meer boeren vooruithelpen? Via Stichting BD Grondbeheer, mede-initiatiefnemer van Aardpeer, kan je een donatie doen. Met de opbrengst wordt landbouwgrond aangekocht voor natuurvriendelijke boeren.

Bovendien ondersteunt Stichting BD Grondbeheer (ANBI) al meer dan 40 jaar natuurvriendelijke landbouw en beheert 533 hectare landbouwgrond voor 18 natuurvriendelijke boeren. Help je ook mee? 

Meer informatie en de verschillende (investerings)mogelijkheden vind je op de website van Stichting BD Grondbeheer of neem contact met ons op via info@aardpeer.nl

Samen voor grond

Tegelijkertijd blijven wij ons hard maken voor een gezonde bodem. Zo hebben we op 21 maart het samen voor grond manifest gepresenteerd waar we het belang van de bodem benadrukken. De afgelopen maanden hebben meer en meer personen en organisaties het manifest ondertekend. Laat ook jou stem horen en onderteken het samen voor grond manifest!